Indlæser Events
10
september
søndag

En kænguru som dig – Jysk Musikteater – Silkeborg

10/09/2023 @ 15:00 - 16:00
DKK85 – DKK115
  • Denne event er allerede afholdt.
En kænguru som dig

Børneforestillingen »En kænguru som dig« (6+) spiller på Jysk Musikteater i Silkeborg søndag d. 10. september 2023 kl. 15:00.

I et humoristisk univers omkring en cirkuskonkurrence, to optrædende unge tigerkatte, deres træner, en homoseksuel boksende kænguru og en sjov prinsesse på slottet, fortæller »En kænguru som dig« at alle er unikke, og at man ikke skal lytte til fordomme, men derimod danne sit eget billede af det man møder på sin vej i livet.

Handling
De to unge katte, den hvide tiger Pascha og den sorte panter Lucky vil gerne finde en kæreste til deres dyretræner. De drømmer nemlig om at blive en rigtig familie, så de beslutter sig for at lave et enestående show til cirkuskonkurrencen og håber, at deres indsats gør, så Prinsessen vil gifte sig med træneren.

Da de finder ud af, at træneren slet ikke vil gifte sig, tror de at han er bøsse. De har også set alle tegnene, da han altid lugter af liljekonval-parfume og lytter til Mozart.

De stikker af til havet og møder den homoseksuelle boksende kænguru Django, som tager dem med på en dannelsesrejse, hvorefter de vender tilbage til træneren i håb om at bryllupsklokkerne vil ringe.

Men der er mange flere overraskelser på vej..

Info om billetter på Jysk Musikteater’s hjemmeside – klik her

Mere om forestillingen ved at klikke her

Detaljer
Dato: 10/09/2023
Tidspunkt: 15:00 - 16:00
Pris: DKK85 – DKK115
Sted
Venue Name: Jysk Musikteater
Address: Papirfabrikken 80
Silkeborg, 8600 Danmark

+ Google Maps
Hjemmeside: Se Sted hjemmeside
Arrangør
Organizer Name: Silkeborg Teaterkreds