Indlæser Events
16
september
lørdag

En kænguru som dig – Gribskov Kultursal – Helsinge

16/09/2023 @ 15:00 - 16:00
DKK80 – DKK290
  • Denne event er allerede afholdt.
En kænguru som dig

Børneforestillingen »En kænguru som dig« (6+) spiller i Gribskov Kultursal i Helsinge lørdag d. 16. september 2023 kl. 15:00. Arrangeret af Gribskov Teater.

I et humoristisk univers omkring en cirkuskonkurrence, to optrædende unge tigerkatte, deres træner, en homoseksuel boksende kænguru og en sjov prinsesse på slottet, fortæller »En kænguru som dig« at alle er unikke, og at man ikke skal lytte til fordomme, men derimod danne sit eget billede af det man møder på sin vej i livet.

Handling
De to unge katte, den hvide tiger Pascha og den sorte panter Lucky vil gerne finde en kæreste til deres dyretræner. De drømmer nemlig om at blive en rigtig familie, så de beslutter sig for at lave et enestående show til cirkuskonkurrencen og håber, at deres indsats gør, så Prinsessen vil gifte sig med træneren.

Da de finder ud af, at træneren slet ikke vil gifte sig, tror de at han er bøsse. De har også set alle tegnene, da han altid lugter af liljekonval-parfume og lytter til Mozart.

De stikker af til havet og møder den homoseksuelle boksende kænguru Django, som tager dem med på en dannelsesrejse, hvorefter de vender tilbage til træneren i håb om at bryllupsklokkerne vil ringe.

Men der er mange flere overraskelser på vej..

Info om billetter på Gribskov Teater’s hjemmeside – klik her

Mere om forestillingen ved at klikke her

Detaljer
Dato: 16/09/2023
Tidspunkt: 15:00 - 16:00
Pris: DKK80 – DKK290
Sted
Venue Name: Gribskov Kultursal
Address: Østergade 52
Helsinge, 3200 Danmark

+ Google Maps
Hjemmeside: Se Sted hjemmeside
Arrangør
Organizer Name: Gribskov Teater
Telefon: 21 19 98 99