fbpx

Den sommer far blev homo – Lyngby

Lundtofte Skole - Lyngby Kongens Lyngby

»Den sommer far blev homo« spiller for elever på Lundtofte Skole i Kongens Lyngby. NB: Arrangementet er kun for inviterede skoleklasser og der kan ikke købes billetter.

Offside – Færøerne

Nordens Hus 14 Norðari Ringvegur, Tórshavn

»Offside« spiller på Nordens Hus i Torshavn i forbindelse med Frítt Flog børne- ungdomsfestivalen. Mandag d. 28. marts 2023 - kl. 19:00. Billetterne koster kun DKK 50,- Se mere info på Nordens Hus' hjemmeside ved at klikke her.

DKK50

Offside – Færøerne

Nordens Hus 14 Norðari Ringvegur, Tórshavn

»Offside« spiller for inviterede skoleklasser på Nordens Hus i Torshavn på Frítt Flog børne- ungdomsfestivalen. Se mere info på Nordens Hus' hjemmeside ved at klikke her.

Offside – Højboskolen

Højboskolen Hørning

»Offside« spiller for elever på Højboskolen for Kulturskolen Skanderborg. Arrangementet er for inviterede og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Niels Ebbesen Skolen

Niels Ebbesen Skolen Skanderborg

»Offside« spiller for elever på Niels Ebbesen Skolen for Kulturskolen Skanderborg. Arrangementet er for inviterede og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Skanderborg Realskole

Skanderborg Realskole Skanderborg

»Offside« spiller for elever på Skanderborg Realskole for Kulturskolen Skanderborg. Arrangementet er for inviterede og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Højby Skole

Højbo Skole Højby

»Offside« spiller for elever på Højby Skole for Teater og Musik Odsherred. Arrangementet er for inviterede og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Øse Efterskole

Øse Efterskole Varde

»Offside« spiller for elever på Øse Efterskole. Arrangementet er for inviterede elever og der kan ikke bookes billetter.

Offside – West Coast Pride

Teatret OM Buen 15, Ringkøbing

»Offside« spiller på Teatret Om for West Coast Pride. Arrangementet er for inviterede skoleklasser og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Silkeborg Efterskole

Silkeborg Efterskole Silkeborg

»Offside« spiller på Silkeborg Realskole for Silkeborg Teaterkreds. Arrangementet er for inviterede skoleklasser og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Søndermarksskolen

Søndermarksskolen Vejle

»Offside« spiller på Søndermarksskolen i Vejle. Arrangementet er for inviterede skoleklasser og der kan ikke bookes billetter.

Offside – Forum Horsens

Forum Horsens Langmarksvej 53, Horsens

»Offside« spiller i Forum i Horsens. Link til billetter kommer senere.